Najpogostejša vprašanja in odgovori

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Izposoja opreme za koncerte

Organiziral bom koncert, na kaj moram biti pozoren pri najemu opreme?

Oprema, potrebna za izvedbo koncerta je precej specifična, organizacije pa se je potrebno lotiti celostno. Poskrbeti je potrebno, da bo koncert potekal varno in po strogih predpisih. Nekaj ključnih elementov za organizacijo koncerta:

Zelo pomembno je, da izberete izvajalca, ki se profesionalno ukvarja s to dejavnostjo, saj vam lahko le takšen izvajalec zagotavlja brezhibno opravljeno delo, hkrati pa je vsa oprema, katero uporablja, certificirana in tehnično brezhibna. To vam bo tudi olajšalo prijavo dogodka, kjer je potrebno priložiti ustrezno dokumentacijo.

Ali opremo lahko montiram sam?

Za manjše koncerte, kjer se potrebujejo samo manjši oder in varnostne ograje, je možen lastni prevzem in montaža. V primeru montaže koncertne strehe ali aluminijaste konstrukcije pa je potrebna strokovna montaža, kar opravi naše podjetje.

Na kaj moram biti še pozoren?

Zelo pomemben faktor je dostop do lokacije postavitve. Opremo dostavimo s kombiji, tovornjaki in v nekaterih primerih celo s polpriklopnikom, zato mora biti omogočen dostop za večja tovorna vozila.

Zakaj se odločiti za mobilni oder in v katerih primerih?

Mobilni odri so ekonomična rešitev za manjše prireditve, kjer se potrebuje oder s streho. Zaradi dostave v obliki prikolice je za prevoz potreben samo kombi ter dve osebi za montažo in demontažo. Montaža poteka sorazmerno hitro (cca. 1,5 – 2 h), zato je strošek bistveno manjši, kot pri klasičnih postavitvah. Primeren je predvsem za veselice, manjše koncerte, športne dogodke itd.

Kaj pa pri velikih koncertih, kjer so potrebni viličarji in dvižne ploščadi?

Brez skrbi, v našem podjetju nudimo najem viličarjev in dvižnih ploščadi. V ta namen imamo izobražen kader, ki zna upravljati s tovrstnimi delovnimi stroji in vam glede tega ni potrebno skrbeti.

Potreboval bi tudi ozvočenje in osvetlitev. Lahko tudi pri tem pomagate?

V našem podjetju sodelujemo s profesionalnimi izvajalci svetlobne in zvočne tehnike, zato vam lahko ponudimo tudi najem te opreme.

 

Izposoja ograj

 Za prireditev potrebujemo ograje, vendar ne vem kakšne.

Prišli ste na pravo mesto, saj smo vodilni ponudnik ograj v Sloveniji. V svoji ponudbi imamo:

  • Usmerjevalne ograje, ki predstavljajo najbolj osnoven tip ograj in se uporabljajo za usmerjanje, pregraditev ali zaščito predmetov. Gre za najbolj pogosto uporabljene ograje na športnih prireditvah.
  • Naletne ograje, ki se uporabljajo izključno na koncertih za zaščito pred naletom množice na oder.
  • Visoke mrežaste ograje, ki se uporabljajo za ograditev prizorišča, kamor želite preprečiti dostop.
  • “Banner” ograje oziroma ograje s tiskom po izbiri, ki predstavljajo vizualno privlačnejšo obliko visokih mrežastih ograj in omogočajo vpetje lastnih predstavitev.

Pokličite nas na 031/364-000 in vam bomo z veseljem svetovali.

Ali ograje tudi dostavite in postavite?

Seveda, ograje lahko dostavimo, postavimo, po dogodku pa tudi odpeljemo.

Lahko jih tudi samo dostavimo, za postavitev ter pospravljanje pa poskrbite sami, ter tako znižate strošek.

Ali lahko ograje pridem sam iskati?

Za vse ograje nudimo lastni prevzem in vračilo v naše skladišče v Borovnici, kjer vam ograje naložimo in razložimo iz vašega vozila.

 

Izposoja šotorov

Obeta se slaba vremenska napoved, v načrtu pa imamo izvedbo dogodka. Kaj lahko naredim?

Naj omenimo, da gre za izredno pogosto tegobo pri organizaciji vseh vrst dogodkov na prostem. V ta namen v našem podjetju nudimo najem šotorov različnih dimenzij.

Ali šotore tudi dostavite in postavite?

Nudimo najem profesionalnih pagod, dimenzije 5 x 5 m in 4 x 4 m, ki jih lahko postavi samo strokovno usposobljen kader. Za te šotore možnost osebnega prevzema ni možna.

Imam manjši dogodek z omejenimi finančnimi sredstvi in potrebujem manjši šotor.

V ta namen imamo tudi hitro sestavljive šotore, dimenzije 3 x 3 m, ki jih lahko sami pridete iskat in jih tudi sami postavite, ter pospravite.

Kaj pa veliki šotori, kot so npr. na veselicah ali koncertih?

V našem podjetju sodelujemo s profesionalnimi ponudniki večjih šotorov, zato vam lahko ponudimo tudi kvalitetno storitev najema te opreme.

 

Izposoja tribun

Organiziramo športni dogodek in potrebujemo tribuno. Ali imate v ponudbi tudi najem tribun?

V našem podjetju nudimo najem športne tribune priznanega proizvajalca Ceta. Tribuna je primerna do 600 gledalcev, ki sedijo na vgrajenih klopeh.

Ampak mi imamo manjši dogodek, kjer ne potrebujemo toliko sedežnih mest.

Ni problema, tribune Ceta so modularne in se lahko postavi tudi v manjši izvedbi, npr. za 90 gledalcev.

V čem se vaše tribune razlikujejo od tistih, ki jih vidimo na velikih športnih prireditvah?

Ravno v tem, da so manjše in prilagodljive in zato tudi bolj ekonomične za najem.

Naš športni dogodek ima zelo omejena sredstva, vendar bi kljub temu želeli imeti tribuno. Kako mi lahko pomagate?

Naše podjetje vedno stremi k temu, da stranki maksimalno pomaga pri organizaciji, zato vedno poskusimo najti rešitev. V tem primeru predlagamo, da zagotovite pomočnike, iz našega podjetja pa pride samo strokovno usposobljen vodja, ki vodi vašo ekipo pri postavitvi. S tem zmanjšate strošek postavitve.

Na našem dogodku bi želeli, da gostje na tribuni sedijo na stolih. Ali imate tudi to možnost?

Imamo, v ta namen vam lahko ponudimo najem odrske tribune, ki jo postavimo iz odrov in na njo postavimo stole.

 

Najem pohištva

 Na svojem dogodku potrebujemo pohištvo. Ali ga lahko najamemo pri vas?

Seveda, najem pohištva je ena izmed naših glavnih dejavnosti. V ponudbi imamo stole, mize, sedežne sestave in šanke. Naše pohištvo je različnih designov in stilov. Na voljo imamo moderno, retro in klasično pohištvo.

Ali lahko pohištvo tudi dostavite in postavite?

Lahko, vse pohištvo vam lahko dostavimo, postavimo, pospravimo in odpeljemo.

Imamo kombi. Ali lahko pridemo sami po pohištvo in tako privarčujemo?

Za vse pohištvo nudimo lastni prevzem in vračilo v naše skladišče v Borovnici, kjer vam ga naložimo in razložimo iz vašega vozila.

Potrebujemo mize s prti. Ali imate na voljo tudi prte?

Na voljo imamo prte v črni in beli barvi za barske, okrogle banketne ter kongresne mize.

Kako je s čiščenjem prtov? Ali moramo sami poskrbeti za to?

Ne, čiščenje in likanje prtov je vključeno v ceno.

Kaj pa okrasni elementi? Želimo, da bi dogodek izgledal bolj svečan, poseben in bi potrebovali dekorativne elemente.

Na voljo nudimo različne dekorativne elemente, ki dogodek naredijo še bolj privlačen in zanimiv. Pri nas lahko najamete usmerjevalne količke, plamenice s pravim ognjem, okrasne sode, okrasne reflektorje, dekorativne namizne svetilke, VIP stene, božično jelko z okraski in celo svetilnik.

 

Sejmi

V prihodnosti gremo na sejem in ne želimo sejemskega prostora iz klasičnih sejemskih sten, ampak želimo izstopati. Kaj nam svetujete?

Prišli ste na pravo mesto. Poleg najema tipske opreme nudimo tudi izdelavo opreme po meri. Imamo veliko izkušenj s postavitvijo sejmov. Za vas lahko pripravimo idejno zasnovo ter samo izvedbo. Od idejne zasnove do realizacije.

Ampak nočem presenečenj,  želim videti, kako bo to izgledalo v realnosti.

V našem podjetju smo že dolgo časa nazaj začeli s 3D izrisi in renderji. Na ta način naročniku omogočimo natančen vpogled v postavitev in v vse potrebne detajle.

Kaj pa hišni sejem. Ali je tudi to možno?

Seveda, v našem podjetju smo postavili že kar nekaj hišnih sejmov. Za naročnike pripravimo idejno zasnovo in realizacijo.

 

Tepihi

 Potrebujemo tapeciranje vhoda in prostora. Kako je s tem?

V našem podjetju nudimo tapeciranje na različne podlage in v različnih barvah. Običajno imamo na zalogi tepihe v klasičnih barvah (rdeča, modra, črna, siva itd.), možna pa je izvedba v katerikoli barvi.

 

Tisk

 Ali nudite tudi tisk?

Nudimo tudi  tisk na različne materiale, kot so PVC platno, forex plošče, tekstil, les in nalepke. Prav tako lahko pri nas najamete konstrukcijo za vpetje tiska.

 

Korporativni dogodki

 V našem podjetju želimo organizirati dogodek, vendar nimamo izkušenj. Kako nam lahko pomagate?

Gre za pogosto zagato, s katero se srečujejo podjetja, ki želijo organizirati dogodek. Naše podjetje ima ogromno izkušenj z organizacijo korporativnih dogodkov. Sodelovali smo pri organizaciji številnih dogodkov za priznana podjetja.  Med drugimi tudi za Telekom, Citypark, Zavarovalnico Triglav, Petrol, Etis, Špan, RTV, Belimed itd. Z veseljem vam priskočimo na pomoč. Pokličite nas.

 

Poslovanje

 Kako poteka najem opreme v vašem podjetju?

Predlagamo, da nas pokličete na 031/364-000, nam pošljete e-pošto na naslov info@prozvok.com ali izpolnite obrazec za povpraševanje. Za vas bomo pripravili ponudbo in vam jo poslali v najkrajšem možnem času.

Kako je s plačilom?

V obdobju spoznavanja z novo stranko poslujemo s plačilom po predračunu. V kolikor je zadovoljstvo obojestransko, smo pri ponovnem sodelovanju odprti  tudi za drugačne plačilne pogoje. Trudimo se delovati kot partner naročnikom, zato se vedno poskusimo v čim večji meri približati vašim potrebam in željam.

Imamo bolj kompleksen dogodek in bi se radi osebno sestali. Ali je to možno?

Organizacija dogodkov je specifična dejavnost in tega se dobro zavedamo. Za dobro organizacijo je potreben tehnični ogled in usklajevanje. V takšnem primeru vam je naš direktor z veseljem na voljo za posvet (Martin Cvetko, 041/798-116). S svojimi dolgoletnimi izkušnjami vam bo v veliko pomoč pri organizaciji vašega dogodka.

Kako je pri daljšem najemu?

Običajno naš cenik zajema dnevni najem. V primeru daljšega najema se cena najema oblikuje glede na predmet najema in časovno obdobje najema.

Katere podatke potrebujete za pripravo ponudbe?

Predlagamo, da izpolnite obrazec za povpraševanje, ki vsebuje vse bistvene elemente za pripravo ponudbe. Če kaj ne bomo vedeli, pa vas pokličemo in uskladimo podrobnosti.

Več o splošnih pogojih poslovanja pa boste našli tukaj.